Hjälp våra unga hundar till ett bättre liv!

Hägnet erbjuder trygghet för de nödställda hundarna kring Cernavoda. Många hundar anländer som små valpar – övergivna, skadade, sjuka, slagna. Ofta krävs stora insatser för att rädda dem till livet. Vad händer sedan? Att växa upp i hägnet är inte en bra tillvaro för en ung själ i behov av närhet och vägledning. En valp blir snabbt ”en i mängden” och anonymiseras. Detta gagnar inte den sociala utvecklingen. Det är viktigt att dessa unga hundar får lämna hägnet och starta sin positiva utveckling mot att så småningom bli en älskad familjehund.

Vi har idag åtta ungdomar i adoptionsprogrammet som samtliga har ett enormt behov av att få sin resa till Sverige; Elton, bröderna Gandalf och Thorin, Jolie, Shae, bröderna Moss och Pops samt Garlic. Vi söker dig med ett varmt hjärta, tid och kunskap – hjälp en av våra ungdomar till ett bättre liv!

Se våra hundar för adoption här.
Intresseanmälan finner du här.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: