Glada hästar och åsnor!

Detta bildspel kräver JavaScript.

Flugor och de bakterier de för med sig kan orsaka svåra ögoninfektioner och förskräckliga plågor. En svår, obehandlad infektion kan i slutänden i värsta fall orsaka blindhet. Det är billigt och enkelt att förebygga. Tack Hundhjälpens alla häst- och åsne-vänner som samlade in pengar för att hjälpa. 100 hårt arbetande hästar och åsnor – ägda av fattiga privatpersoner – får nu gratis flugpannband som skyddar djurens ögon. 25 hästar och åsnor med pågående ögonproblem / medicinering får nu skyddande huvor som inte ligger an mot huden kring ögonen. Här ”modellar” några av SaveTheDogs omhändertagna skyddslingar, men samtliga produkter kommer att delas ut gratis i byarna kring Cernavoda.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: