Badger har det väldigt svårt!

Livet i hägnet har vänt till det sämre för vår käre Badger och han har nu blivit hack-kyckling. Ideligen jagar andra hundar undan honom och stjäl hans mat. Han stödmatas nu men har i sin tuffa situation svårt att få ro och kunna koppla av. Det här är en mycket mjuk och vänlig grabb som alltid fått stå tillbaka för de buffligare hundarna och därmed varit mer eller mindre ”osynlig”. Badger har rasat i vikt och mår så pass dåligt att han måste få chansen att lämna hägnet snarast.
Vi söker nu med ljus och lykta dig som kan öppna ditt hem för denne underbara grabb i nöd.

Läs mera om Badger här.
Intresseanmälan finner du här.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: