Hundhjälpen på internet!

Utan internet hade inte Hundhjälpen funnits. Utan internet hade hundarnas lidande i Rumänien inte uppmärksammats och SaveTheDogs hade inte kunnat driva sin verksamhet där. Hundhjälpens 2000 hundar i Sverige hade inte existerat.

Hemsidan: Vi har en informativ hemsida, www.hundhjalpen.se . Här varvas fakta och information med hundar och katter för adoption. Sidan belyser Hundhjälpens verksamhet och fakta kring adoptioner och situationen i Rumänien.

Facebook: Hundhjälpens FB-sida har ca 113 000 följare och är således enormt populär. Sidan uppdateras ca 5 ggr / dag och innehåller allt från information, djur för adoption, läsarnas bidrag mm. Genom meddelande-funktionen ges även snabba svar på ställda frågor.

Facebook: Den privata sidan ”Vi med hund från Hundhjälpen” har samlat stor del av våra ägare. Här delas erfarenheter och problemlösning samt bjuds på glada hälsningar och underbara bilder. Man håller en trevlig och inkluderande stämning.

Bloggar: Några av våra ägare och t o m vissa hundar bloggar. Några trevliga bloggar att kika in på är:

* Sonja Andersson: gatuhunden-becka.blogspot.se
* Therese Freid: gatuhundsbroderna.wordpress.com
* Irene Andersson: tantmammamatte.blogg.se/snellaella, tantmammamatte.blogg.se/lillavovven

Instagram: Titta in hos våra ägare / hundar:

* pernillanddogs ( Pernilla Ukalovic )
* camillalind_privat ( Camilla Lind )

* hollyochnero ( Cecilia Nyström )
* rallyeva ( Eva Rohnström )
* gatuhundsganget ( Kersti Wiberger )
* goran_forsberg ( Göran Forsberg )
* mrs_lundqvist ( Pernilla Lundqvist )

* cicathestray ( Melissa Finnberg )
* gatuhundsbroderna ( Therese Freid )
* borje.sv ( Börje Svensson )
* atomkraften ( Auro Inge Ricking )

 

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: