Människans bästa vän firades på Hundens dag i Stockholm

Evenemanget Hundens dag lockade hundratals besökare – och väldigt många hundar. De tävlade, lekte och åt mycket hundgodis. Om någon tvivlade på att hunden är människans bästa vän fanns det gott om bevis när Hundens dag anordnades i söndags i den fina omgivningen på Edsberg Slott i Sollentuna.

Hundhjälpen var tillsammans med andra organisationer på plats i Sollentuna. Många av våra rumänska hundar bor idag i Stockholm och fler kom för att träffa varandra. Dom lekte, drack mycket vatten och tog det lugnt i skuggan. Det var möjligt att köpa en Hundhjälpen t-shirt och höra mer om hur vi jobbar med hundarna i Rumänien och hur adoptionen fungerar.

Det var dessutom möjligt att träffa veterinären, få klippt klorna och lyssna på olika föredrag bland annat om hundens hälsa och pälsvård.

Ett stort tack till Eva Frisk som planerat samt fanns på plats hela dagen tillsammans med underbara medhjälparna Eva, Lise-Lott och Lotta!

Det var en underbar dag och vi tackar alla som kom för att träffa oss!
Bilder från dagen finns här.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: