Hälsningar från rumäner i Sverige!

Har du också adopterat en hund eller katt från oss, och vill skicka en bildhälsning? Maila info@hundhjalpen.se.


Kelly hälsar att hon stortrivs med livet och är lycklig i sitt hem.


Detta bildspel kräver JavaScript.


Egipts ägare berättar
: Hej alla ni fantastiska människor i Hundhjälpen i Sverige och Rumänien! Herdehundskorsningen Egipt kom till mig 3 juni 2016. Nu är han den goaste mysigaste hund man kan tänka sig men väldigt speciell. Liknar ingen annan hund jag har mött. Är starkt bunden till mig (och jag till honom). Inga problem med kloklippning, han litar helt på mig. Han är reserverad mot/ointresserad av alla andra, såväl människor som hundar. Är aldrig aggressiv. Gnyr och ”brummar” men skäller aldrig, inte ens i sömnen. Inte rädd för något men alltid vaksam.

Avslappnad i skogen, redan från allra första gången!! Vill följa djurstigar, nosar. Jagar inte t ex hjortar som går fritt inom synhåll. Helt bekväm med vatten, vid hav, sjö och å, kliver rätt ut. Går tveklöst på bro över forsande å. Är mycket vig och spänstig och har en vägvinnande, snabb trav. Vill helst vara hemma och trivs allra bäst inomhus.


Detta bildspel kräver JavaScript.

Lite bilder på Emmy från Eskilstuna i fredags! Emmy har blivit så busig leker och springer ute. Busar och hoppar i sängen, leker med husse. Emmy är en väldigt älskad familjemedlem som har det fantastiskt bra hos sin snälla familj.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: