Hundar hälsar från sina lyckliga familjer!

Har du också adopterat en hund eller katt från oss, och vill skicka en bildhälsning? Maila info@hundhjalpen.se.


Kajsa (fd. Karma)s matte hälsar: Det börjar närma sig 2-års-dagen i Sverige (15 maj). Kajsa trivs så bra och älskar att vara i naturen. Där är vi ofta. Hemma sover hon där hon vill och tycker mycket om att sitta och titta ut genom fönstret på livet utanför. Hon har sina utvalda vänner, tvåbenta som fyrbenta. Dem vårdar hon ömt och blir total-lycklig av att bara känna lukten av dem. Hon är så älskad.


En hälsning från Grace som kom till Hundhjälpen med 11 valpar, i sept. 2017. Nu heter hon Svea och bor i Skåne med matte ,husse, hunden Freja och katten Stina. Hon kämpar fortfarande med hudproblem men är i övrigt glad och har funnit sig väl tillrätta i familjen. Efter att bara varit här i snart 2 månader visar hon oss stor tillgivenhet och tillhörighet samtidigt som självförtroendet växer. Hon tar för sig av livets goda och är bra på att busa med Freja.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: