Månadshund i maj – stilige Marty!

Under maj månad lyser strålkastaren på vår stilige Marty, en fantastisk hund som behandlats oerhört illa av de människor som ansvarat för honom. Han har flera gånger svikits, svultits och misshandlats. Trots detta klappar hans hjärta varmt och kärleksfullt. Martys längtan efter egna snälla människor är stor – och denna gången kommer människorna att gå att lita på – det är vårt löfte till honom. Marty behöver snarast få byta hägnets larm och trängsel mot en lugn och trygg hemma-miljö – i ett hem där han blir villkorslöst älskad. Är det hos Dig?

Läs mera om Marty här.
Intresseanmälan finner du här.

Detta bildspel kräver JavaScript.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: