Två stiliga pojkar söker hem!

I Stockholm väntar två stiliga pojkar på sina evighetshem. SIMON är en äldre gentleman som uppskattar det lugna livet och trevliga småpromenader. Han skulle älska att bo hos någon som kanske också är lite äldre och där det fanns en gräsmatta att ligga på nu när solen börjar värma. DELFINO är klipsk grabb i vilkens vackra ögon man drunknar. Han vill bo hos de snällaste människor som finns – i en lugn miljö där han får njuta av livets goda. Båda pojkarna finns att besöka i Stockholm. Här har Du möjlighet att ta emot din nya familjemedlem utan fördröjning – och starta maj månad i en ny gemenskap. Hör av Dig!

Läs mera om Simon här.
Läs mera om Delfino här.

Intresseanmälan finner Du här.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: