Azalea är ensam kvar – hur roligt är då det?

Systrarna Azalea, Violet och Flower var riktiga bästisar. Azalea är nu ensam kvar i hägnet då båda systrarna fått egna, goda hem. Det är en svår situation att förlora sina bästa vänner och Azalea har inte riktigt lyckats hitta någon att ersätta dem. Hon kan långa tider sitta och spana ut i fjärran som för att hålla utkik efter dem – i det fall de skulle komma tillbaka – vilket det aldrig kommer att göra. Hon söker sällskap och tröst hos personalen men de har alltid så mycket att göra och deras tid är knapp. Tiden går och Azalea börjar bli en ledsen hund. Vem vill ge henne den bästa presenten – ett alldeles eget hem till sommaren – där hon kan ligga på gräset med matte / husse och njuta av solen och vindarna – och där hon aldrig behöver bli ensam mer. Var finns Du som har denna fina gåva att erbjuda?

Läs mera om Azalea här.
Intresseanmälan finner du här.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: