Vi inleder veckan med glada hälsningar!

Har du också adopterat en hund eller katt från oss, och vill skicka en bildhälsning? Maila info@hundhjalpen.se.


Majas familj berättar: Detta är Maja. I Rumänien hette hon Fabiola. Maja har snart bott med mig i 2 år. Hon gillar katter och har fått 2 stycken egna att hålla efter. Maja är den som bestämmer och katterna har stor respekt för henne. Maja har utvecklats till en riktig vakthund och jag skulle vilja säga att hon är en enmanshund. Hon är lugn och vänlig , men kan även busa och fara fram som en kanonkula. Den ena bilden är från Rumänien och den andra från Sverige. Med bilderna vill jag visa vilken förändring som skett. #AdoptDontShop


Detta bildspel kräver JavaScript.

Balders familj hälsar: Det är två år sedan Balder (fd. Mario) kom till oss. Här kommer lite bilder på hur han njuter av Sverige!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: