Vi finns i Sverige – matte/husse sökes!

Hundfångarna dödar nu våra frilevande hundar i Cernavoda. Vi rapporterar löpande om detta. Hägnet är fullt. För att bereda ytterligare några platser har nyligen sex obokade hundar anlänt till Sverige. Fler kommer. De finns nu hos snälla fodervärdar runt om i landet som ser till deras bästa tills permanenta hem hittats. Nu när vårvindarna börjar fläkta är det en fantastisk tid att ”bli med hund”. Läs om våra härliga foderhundar – du kan få syn på just DIN hund. Hundarna kan besökas hos sina fodervärdar och du kan då bilda dig en egen uppfattning . Fodervärdarna ger också hunden en ”introduktion” till livet som svensk hund vilket gör att många av dessa hundar redan har lite ”kunskaper”. Möt din nya familjemedlem nu i vår!

Här ser du de idag tillgängliga foderhundarna.
Här fyller du i din intresseanmälan.

Frågor mailas till info@hundhjalpen.se

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: