Green Life Recycling fångar hundar i Cernavoda idag – till helvetet Ovidiu! PROTESTERA!

Trots alla protester är Green Life Recycling tillbaka i Cernavoda och fångar in ”våra” hundar till helveteshägnet Ovidiu – till lidande och en smärtsam död. Vi hör på videon SaveTheDogs Alessandra och ser fem infångade hundar instängda i samma bur i en varm bil – detta är illegalt även i Rumänien.

SNABBA PROTESTER BEHÖVS!

Maila omgående:
dan.mihalache@mae.ro; iulian.buga@mae.ro; razvan.rotundu@mae.ro; roma@mae.ro

Ämnesrad: Abuse of dogs in Cernavoda, Constanta / Breach of law

Dear Sir,
Despite an endless number of complaints from Romanian citizens and foreign associations / individuals, Green Life Recycling – a company based in Ovidiu – is operating illegally on behalf of various municipalities in the county of Constanţa, systematically violating the laws of Romania and catching stray dogs without legal means.
I ask you to intervene with the utmost urgency with the competent authorities to restore the rule of law and to stop these abuses against the animals.
Ditt namn / din stad / Sweden

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: