Gåvoredovisning mars 2018

Resultatet för mars månad blev fantastiska 111 360 kr! Ospecificerade gåvor uppgick till 15 400 kr. Våra fadderhundar/katter sponsrades med hela 10 797 kr. Under februari månad så fyllde SaveTheDogs grundare, Sara Turetta 45 år och i samband med detta så har vi under hela månaden haft en stor insamling tillsammans med våra samarbetspartners. Målet var att tillsammans samla in 150 000 kronor, som ska användas för att fylla upp foderförråden för ett par månader framöver, och under mars månad kom det till det ändamålet in ytterligare 8 170 kronor.

I mitten av mars påbörjades massavlivningar nere i Cernavoda, då gatuhundar fångades in och sattes i det fruktansvärda dödshägnet Ovidiu -där hundarna går en smärtsam död till mötes. Vi startade därför en insamling för att SaveTheDogs skulle kunna anlita en advokat som kan hjälpa till att stänga ned detta fruktansvärda hägn en gång för alla. Målet för insamlingen var 50 000 kronor och tillsammans med er så lyckades vi samla in fantastiska 56 867 kronor!

I samband med massavlivningarna så donerades det även en hel del pengar till våra hundar för att sänka deras adoptionskostnader, så att de får ökade chanser till att hitta sina egna hem. Totalt under mars månad så sponsrades utvalda hundars adoptionskostnad med 12 756 kronor.

Hundhjälpen vill även tacka våra fantastiska mötare som gör ett ovärderligt arbete på flygplatserna, och hjälper till att förena nykomlingarna med sina egna familjer. I februari månad mötte Eva och Tina samtliga flyg. Genom att efterskänka sin ersättning så skänktes 600 kr.

Äldre gåvoredovisningar läggs upp under menyn ”Övrigt”. Ett varmt tack till alla som stöder arbetet för hundar i nöd!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: