Sociala kattfröken Vicky vill till Sverige!

Någon mil utanför staden Medgidia ligger ett kloster där det av okänd orsak alltid tycks hålla till en mängd djur. Munkarna är snälla och kör inte bort dem, utan kan emellanåt sticka till dem en matbit. Mihaela som driver sitt eget privata hägn STAAD tillbringade en heldag som volontär vid en kastrationskampanj i området – och såg då även den stora mängden hemlösa djur, både hundar och katter. Många var svårt undernärda och Mihaela förbarmade sig över fem katter som fick följa med tillbaka till tryggheten. En av dessa katter var finaste Vicky, som nu en tid senare är redo för det liv hon alltid längtat efter, som en älskad familjemedlem i sitt alldeles egna evighetshem. Vart finns Du som kan erbjuda henne det?

Vicky vill bo som ensam katt eller dela sitt framtida hem med en snäll hundkamrat. Hon har potential att bli både en mysig innekatt eller en duktig råttjägare med möjlighet till utevistelse, under förutsättning att bostaden är belägen i ett lugnt område.

Läs mer om Vicky här.
Intresseanmälan görs här.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: