Månadens hund – Zora

Av hundratals hundar i hägnet är Zora den som har det svårast. Vi vädjar därför igen för henne. Zora är en blind valp. Hon är blind sedan födseln och har aldrig vetat av något annat. Livet i hägnet är en mardröm då man inte kan se. Zoras stress är märkbar och hon mår i dagsläget mycket dåligt. Hundar överallt, inte alla välvilliga. Okända ljud som skrämmer. Svårigheter att kunna orientera sig och konkurrens om alla resurser. Knuffar och missöden. Personalen försöker ge Zora egen kvalitetstid och gör allt för att hålla henne trygg. De är väldigt oroliga för henne. Situationen är ohållbar. Zora måste snarast få lämna hägnet och börja ett nytt liv där stor hänsyn tas till hennes handikapp. Du som kan erbjuda Zora en tryggad men för henne stimulerande tillvaro – hör av dig! Egen inhägnad trädgård är ett måste och bostaden måste vara lugnt belägen.

Läs mera om Zora här.
Intresseanmälan finner du här.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: