Hundar i Sverige hälsar!

Har du också adopterat en hund eller katt från oss, och vill skicka en bildhälsning? Maila info@hundhjalpen.se.


Ägaren berättar: My lovely Bandit the second day in our house, but he looks the same today, a little more than one year later!


Familjen skriver: Nu är ju Patchi inte särskilt stilla, men hittat några bilder från under köksbordet där han gärna springer in och spanar från när vi är i köket. Patchi gillar köket för där är maten! Finns även en videosnutt och bild från trädgården när han leker med yngsta barnbarnet Liam som han är kompis med – vi har ju tom haft snö i Malmö och det är populärt.

Koppel och sele går bra att gå i numera, han har ju inte varit helt överens med det konceptet. Patchi har utvecklas under veckorna som gått i Sverige, han är väldigt nyfiken på allt men är fortfarande lite avvaktande mot allt nytt. Rumsren blev han snabbt.

När vi besöker går det bra att klappa honom efter en stund – men han ska gärna nafsas i fötter och händer för att sedan hoppa bort en meter och retas så han är säker på att vi uppmärksammar honom. Leka och kasta med leksaker får man göra direkt. Husse och matte går däremot bra att kela med hela tiden.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: