Välkomna hem!

I lördags 31/3 anlände ett helt ”påskägg” med nykomlingar till Arlanda och sina nya ägare. Denna gången var det ett gäng handikappade hundar och katter som anlände, alla trebenta. Men det är inget som skrämde de nya ägarna! Vi har redan en hund med dålig höftkula så vi tänkte att han och de nya tikarna kan hålla varandra sällskap på gården, förklarar hundägaren som adopterade både Lulu och Margo. Och för katten Ginny med tre ben väntar en fin överraskning, en ryggsäck med nätöverbyggnad så att hon kan följa med matte på skogspromenaden och kolla.

Vi tackar vår duktiga mötare Tina för att hon förenade djuren med sina nya ägare, och önskar alla inblandade ett stort lycka till!

Detta bildspel kräver JavaScript.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: