Kriget mot Green Life Recycling / Ovidiu fortsätter – dina mail behövs!

Det anländer dagligen hundar till dödshägnet Ovidiu – för att där dö av vanvården eller dödas 14 dagar efter ankomst – inför sina skräckslagna kamrater. Detta är helt oacceptabelt och SaveTheDogs arbetar vidare för att få till en stängning av detta ”koncentrationsläger” för hundar. Tack vare donationer kan man nu även anlita juridisk expertis för rådgivning och ev framtida process. För att lyckas behövs vår hjälp. Ni har alla redan uppmanats skriva på en petition som kommer att överlämnas till veterinärmyndigheterna samt en begäran till svenska ambassaden om en uttalad ståndpunkt.


Nu vänder vi oss direkt till veterinärmyndigheten. Var snälla använd meddelandet nedan och skicka brådskande tre separata mail som du skrivit under till:

office@ansvsa.ro
office-constanta@ansvsa.ro
relatii.publice@madr.ro

Mall för meddelande:
Ämnesraden: Violation of laws regarding handling of stray dogs

Distinguished authority,

I ask you to intervene urgently so that kennels such as that of the company Green Life Recycling in Ovidiu may be immediately deprived of permissions to operate, given the obvious and repeated violations of the Romanian animal protection laws.

The citizens of Romania and all over Europe demand respect for the rights of stray dogs and the restoration of legality.

Namn / stad / Sweden


Vi ber dig även kontakta Rumäniens ambassad i Stockholm och uttrycka din bestörtning över Green Life Recyclings inhumana behandling av hundarna vid Ovidiu.

stockholm@mae.ro

Mall för meddelande:
Ämnesraden: Violation of laws regarding handling of stray dogs

Dear Sirs,

We have been reached by the shocking images of the dogs caught and kept in horrific conditions by Green Life Recycling, a company authorized by the National Vet Authority (ANSVSA) and the local veterinary authority (DSVSA) collecting and killing strays in the city of Constanta.

Swedish citizens are outraged by the way dogs are treated in Constanta and in other Romanian cities like Craiova, Ranicu Valcea and Alexandria and we don’t think a European country should accept these kind of practices, clearly violation national and international laws. We urge you to contact these authorities and to ask them to immediately take measures against this company, which is not only hurting thousands of animals but also severely damaging the image of your country abroad.

Kind regards,
Namn / Stad


Tack för din medverkan! Det är bara genom att vi GEMENSAMT tar upp denna kamp som detta krig mot djurplågeriet kan vinnas. Vi måste höja VÅRA röster för de som inte själv kan göra sig hörda.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: