Mysiga hundar hälsar från sina goda hem!

Har du också adopterat en hund eller katt från oss, och vill skicka en bildhälsning? Maila info@hundhjalpen.se.


Detta bildspel kräver JavaScript.

Finaste voffsingen Emmy har skickat oss massor av bilder från sitt nya liv i Sverige, där hon stortrivs och blir behandlad som en liten prinsessa. Vi är glada för hennes skull att hon fick ett så gott hem!


Detta bildspel kräver JavaScript.

Mary-Jo, som numera heter Joey, har skickat en lång hälsning från sin lyckliga familj:
När jag och min mamma hämta Joey på Arlanda så kom där såklart glädjetårar och vi var så berörda av hela situationen, det var så mkt känslor. När vi körde hem hela vägen till Österlen var Joey väldigt rädd och påverkad av hela situationen och jag tänkte OJ jösses hur ska detta gå, ska hon kunna bli gårdshund?

Men det var oro helt i onödan! Det tog ca tre veckor innan hon vågade gå in i huset utan problem, hon var rädd för golvet så vi fick ha mattor överallt, våra manliga vänner ville hon gärna bita i fötterna och benen, när jag var ute och mjölka korna kom jag tillbaka in och insåg att Joey hade öppnat alla köksskåp och serverat sig själv en gourmet måltid av sopor, korna och stallarna var sådär intressanta verka mest lite obehagliga.

Hon vaktar gården, har koll på katterna, springer runt och gräver ner sina ben och fullständigt älskar sina pip leksaker! Vi och Joey har klickat på alla plan och hon är en fullvärdig familjemedlem som ger såå mycket kärlek och såklart får mycket kärlek. Hon älskar nu korna och springer runt och försöker uppfostra kalvarna och snor deras mat.

När arbetsdagen är slut lägger hon sig så fint i soffan och tittar vädjande efter lite kel och mys och när den önskan är uppfylld somnar hon och efter några minuter så kommer snarkningarna! Hon har lite åldersskavanker som gör sig påminda ibland men då tar hon det
bara lite lugnare och sen är det full fart igen.


Här kommer en hälsning från Stuart 2:
Han är världens underbaraste hälsar matte! Tänk att en så liten kropp kan rymma så mycket energi och godhet. Förstår inte hur någon människa kan behandla dessa hundar så illa när de är så fina och har så mysiga personligheter. Här kommer kort på när Stuart är med ute och åker skidor i solen. Även ett när han efteråt tar en liten powernap med matte.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: