Katastrofen är ett faktum – nu måste vi hjälpas åt!

Kära alla Hundhjälpen-vänner! Hjälp SaveTheDogs samla in tusentals och åter tusentals signaturer för att tvinga fram en stängning av helvetes-hägnet Ovidiu i Constanta. Det är hit de hundar som fångas in i bl a Cernavoda förs. Här lider hundarna fruktansvärda kval i 14 dagar innan de brutalt dödas i sina kamraters åsyn. Nu sätter vi gemensamt press på de rumänska myndigheterna.

Sara Turetta har begärt ett möte med chefen för Rumäniens National Veterinary Authority för överlämna petitionen. Vi börjar nu kriget mot Green Life Recycling – det företag som så brutalt åsidosätter all humanitet vad gäller infångandet och ”förvarandet” av gatuhundar. SKRIV PÅ PETITIONEN OCH DELA VIDARE – ett massivt deltagande är viktigt. Vi avråder från att signera andra petitioner i samma ärende då detta kan vara kontra-produktivt / negativt.

Skriv på för att stoppa djurplågeriet här!

Se Green Life Recycling fånga in ”våra” hundar i Cernavoda, mars 2018. Klicka här.
Här kan du se film / bilder från helvetes-hägnet Ovidiu. Klicka här.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: