Då och nu – veterinärkliniken i Rumänien

Gamla veterinärkliniken i Cernavoda som var aktiv mellan 2002-2017.

Året var 2002 och detta var den blivande veterinärkliniken, som under 16 års tid skulle komma att hjälpa över 10 000 utsatta djur. Med enkla medel arbetade personalen hårt för att hjälpa sjuka, skadade och svältande djur till bättre liv. Vi har med er hjälp kommit långt sedan dess, och kan nu med stolthet säga att Save the Dogs nya veterinärklinik är ett av de mest avancerade djursjukhusen inte bara i Rumänien – utan i hela Europa. Hägnet är en fristad för utsatta hundar, katter, hästar och åsnor, som dagligen vårdas och sköts om av den fantastiska personalen.

Vi är stolta över vad vi genom åren åstadkommit ihop med Save the Dogs, och ser ljust på framtiden. Med den nya veterinärkliniken har vi bättre förutsättningar än någonsin för att rädda ännu fler liv, och för att även fortsättningsvis erbjuda den fattiga lokalbefolkningen kostnadsfri veterinärvård till sina djur.

För att vårt arbete ska vara möjligt behöver vi stöd, genom att hundar och katter adopteras, placeras i foderhem samt genom ekonomisk stöttning så vi har de medel som krävs för att bedriva verksamheten på plats i Rumänien. Stötta oss och vi kommer tillsammans att göra skillnad – varje liv räknas!

Hundhjälpens Plusgiro:
355 425-0
Från utlandet: IBAN: SE18 9500 0099 6018 0355 4250 BIC: NDEASESS
Swish: 123 1721430
SMS: 72672 med texten HUNDAR, mellanslag följt av den summa du vill donera: 50, 75, 100, 150, 199 kronor

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: