Fyra syskon längtar till Sverige!

Den 19/7 omhändertog Mihaela Baisan som driver hägnet STAAD, en liten tik i semesterstaden Neptun vid Svarta Havet. Tiken satt vid sidan av vägen och hade stora skrapsår längs ena sidan. Det verkar troligt att hon fått en smäll av en bil och tack och lov kastats iväg i stället för att ha hamnat under däcken. Hon var mycket rädd och skärrad. Mihaela rengjorde och plåstrade om henne och lät henne få en lugn viloplats till natten. Följande morgon – stor överraskning! Sju pyttesmå valpar låg i tikens korg! Mihaela fick agera barnsköterska den närmaste tiden och lyckades tillsammans med mamman hålla liv i sex av de sju syskonen. Den sjunde hade antagligen men av bil-mötet.

Av kullen på sex överlevande syskon finns två redan i Sverige, Enya och Patchi var lyckligt lottade och hittade snabbt sina egna familjer. Kvar i hägnet är Aki, Liz, George och Danny. Ingen valp ska behöva spendera hela sin uppväxt i ett hundhägn, och vi hoppas därför att några vänliga själar kan öppna sina hem för dessa små fyrbenta ögonstenar så snart som möjligt.

Vart finns Du som kan göra skillnad och adoptera en valp? För varje hund som får flygbiljetten i tassen och lämnar hägnet, öppnas plats för en annan hund att komma dit. Med tanke på massavlivningarna i Cernavoda och Constanta innebär det att du hjälper till att rädda LIV. Varje hund räknas – hjälp oss att fortsätta hjälpa!

Läs mer om Aki här.
Läs mer om Liz här.
Läs mer om George här.
Läs mer om Danny här.

Intresseanmälan för adoption (ej bindande) görs här.
Vi söker även fler foderhem, anmäl intresse för det här.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: