Nöjda hundar hälsar från sina nya liv

Har du också adopterat en hund eller katt från oss, och vill skicka en bildhälsning? Maila info@hundhjalpen.se.Larks familj berättar:
Efter två månader börjar han landa fint här i sitt nya hem. Han är allra lyckligast när han är med oss på gården och ute i skogen vilket han får vara varje dag. Gårdens får är mycket spännande och Lark visar både intresse och fint samspel med dem, vi håller tummarna för att han vill lära sig valla dem så småningom. Nya människor är lite läskigt men när de visat sig snälla kopplar han av och vill gärna bli kliad bakom öronen. Springa efter när vi åker längdskidor är en stor favorit så det har blivit många mil nu när snön kom. Vi är så glada att vi fick förtroendet att ta hand om denne fine kille.Sally (fd. Rozie) hälsar att hon älskar sin familj och livet på svensk mark.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: