Detta pågår i Cernavoda just nu!

Kommunen fångar just nu in gatuhundar i Cernavoda. Dessa transporteras till Constanta där de kommer att dödas. Detta är de grymmaste scener som bevittnats på länge. Många valpar som inte kunnat fly har hårdhänt kastats in i skåpbilar för att köras mot döden. Deras mammor skäller förtvivlat kring bilarna. Äldre och svaga hundar hinner inte hålla sig undan. Detta är fruktansvärt att bevittna och SaveTheDogs står maktlösa då hundfångarna har lagen på sin sida. SaveTheDogs uppmanar ortsbefolkningen att skydda de hundar de kan genom att ta in dem i trapphus och på gårdsplaner.

Detta pågår just nu och kommer att pågå under flera dagar. Filmen visar vad som pågår – i detta ögonblick! Se videon här. Hjälp oss frigöra plats i hägnet: Adoptera eller ställ upp som fodervärd! Situationen är AKUT.

Hjälp oss hjälpa – skänk en gåva!

Hundhjälpens Plusgiro:
355 425-0
Från utlandet: IBAN: SE18 9500 0099 6018 0355 4250 BIC: NDEASESS
Swish: 123 1721430
SMS: 72672 med texten HUNDAR, mellanslag följt av den summa du vill donera: 50, 75, 100, 150, 199 kronor

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: