Lycklig hund hälsar från sitt nya hem!

Har du också adopterat en hund eller katt från oss, och vill skicka en bildhälsning? Maila info@hundhjalpen.se.


Familjen berättar:
Nu har vi haft Honey i 5 1/2 vecka. Vi har beslutat att döpa honom till Scooby, men tar det långsamt. Vi kallar honom Scooby-Honey nu. Det går så bra med honom, han är helt underbar! Han är duktig på att kommunicera och berätta vad han vill. Vår andra hund Ludvig och Scooby fungerar perfekt och lilla Ludvig har blivit en gladare hund. De enda som inte är glada är katterna som han tyvärr jagar. Men vi har bestämt oss för att inte göra ett problem av det. Katterna har övervåningen, Scooby nedervåningen. Förhoppningsvis vänjer sig alla med tiden. Han är väldigt fäst vid mig redan, jag förstår att han greppar efter trygghet (vilket han kommer få för alltid hos oss).

 

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: