Vackraste Athena ( Lollo ) söker fortfarande sitt hem!

Vår underbart vackra Athena har ännu inte funnit sitt evighetshem. Nog finns det väl någon som kan erbjuda denna skönhet det hem hon så längtar efter. Athena finns redan i Sverige men är stressad i sitt hem och behöver få flytta till en tillvaro utan hemmavarande yngre barn. Hon är en mycket lyhörd, känslig och kärleksfull tik som behöver en trygg och stabil tillvaro hos någon som har mycket tid att ägna henne och kan ge henne förutsättningarna att blomma upp till en självsäker och glad hund. Athena älskar att vara ute i markerna på spännande promenader och blir en härlig kamrat för friluftsälskaren, men håller Dig även troget sällskap när du pysslar hemma. Hon kan bo som ensam hund men även med en stabil och snäll hundkompis. Var finns Du som saknar Din finaste vän?

Läs mera om Athena här.
Intresseanmälan finner Du här.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: