Momo har väntat så länge på ett hem!

Mars månadshund Momo är en av de allra trevligaste hundarna i hägnet – ändå väntar han fortfarande på att någon ska bjuda in honom till sitt hem. Hans önskar så innerligt är att snart få ligga på en svensk gräsmatta och känna vårvindarna spela i pälsen. Så här skriver vår volontär Lena om Momo, som hon träffade för två veckor sedan:

Momo, alltså vilken otroligt glad kille. Han ville ha kärlek och kel av oss alla, supersocial och älskar beröringen, en riktigt underbar hund, skulle passa som hand i handske i en social och aktiv familj. Finns inget negativt alls att säga om denna glada kille, han skulle verkligen må bra i sitt egna hem. Momo är sann kärlek enligt mig.

Läs mera om Momo här.
Intresseanmälan finner du här.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: