Harry – ett väldigt ensamt syskon

Snart är vackre Harry ensamt syskon kvar i hägnet. Brodern Affe ( f d Greg ) bor lycklig i Skåne. Syskonen Gemma och Scotty är på väg till sina hem i Finland. För Harry blir det ett dråpslag i tillvaron. Även om han umgås med andra hundar är syskonen hans bästa vänner och trygghet. Det blir tufft för Harry nu. Vem kan öppna sin dörr och sitt hjärta för en lite försiktig men hjärtegod grabb som inget hellre önskar än att få bli bortskämd av en egen kärleksfull familj. Harry behöver finna sitt hem nu snarast, så att han inte förlorar sitt fäste i tillvaron och blir en av de anonyma hundar i hägnet som försvinner i mängden. Kan Du hjälpa Harry och bli hans räddning?

Läs mera om Harry här.
Intresseanmälan finner du här.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: