Skönheterna Mimi och Steffi – mor och dotter!

Vid STAAD väntar fortfarande Mimi (svart) och Steffi (grå/vit) på sina evighetshem. Mimi är den keliga och kontaktsökande famnkatten medan Steffi ännu är lite försiktig och behöver tid för att bli trygg. Tänk om de fick fortsätta sina liv tillsammans hos någon som hade tid att ägna dem och kärlek i överflöd. Givetvis kan de även placeras individuellt. Ta chansen att få hjälpa en av våra katter vidare i livet till en trygg och stimulerande tillvaro. Skapa glädje i ditt hem genom sällskapet av en spinnande kamrat med mjuka små tassar.

Läs mera om katterna för adoption här.
Intresseanmälan finner du här.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: