WE CONGRATULATE SARA TODAY!

Congratulations on your birthday today, dearest Sara. We hope you will have a day of relaxation and a lot of happiness. You are a truly fantastic person and a role model for all of us who fight for the well-being of animals. What you have achieved in Romania is remarkable. Over the years that we have known each other you have never faltered in your struggle to improve the situation for the animals of south Romania. Footprints of Joy and the new beautiful veterinary clinic are now reality. Thousands and thousands of dogs, hundreds and hundreds of cats, many horses and donkeys – all have received care and protection thanks to you and your devoted staff. As the longest term partner of SaveTheDogs we have followed you in the good times and the bad – but never ceased to be proud of the path on which work has progressed. Enjoy your day and feel great pride in yourself – for all you have achieved.

From Sweden with love through Linda West:
Board and active members of Hundhjalpen
Thousands of owners of “your” dogs and cats
Supporters and animal lovers

Om Sara Turetta kan du läsa mera här.
Om insamlingen för att hylla Sara kan du läsa här.

Stine från Hundhjälpen till vänster, till höger Sara Turetta. Hunden heter Gretel och är nu adopterad till Italien.

**SVENSK ÖVERSÄTTNING**
VI GRATULERAR SARA IDAG
Gratulerar på din dag idag, käraste Sara. Vi hoppas du ska få en dag med lite avkoppling och massor av glädje. Du är en fantastisk människa och en förebild för alla oss om kämpar för djurs väl. Vad du uträttat i Rumänien är storartat. Genom åren som vi känt varandra har du aldrig vacklat i din strävan att förbättra situationen för djuren i södra Rumänien. Footprints of Joy och den nya fina veterinärkliniken är nu verklighet. Tusentals och tusentals hundar, hundratals och hundratals katter, hästar och åsnor i mängd – alla har fått hjälp och skydd tack vare dig och dina fina medarbetare. Som SaveTheDogs mest långvariga partner har vi följt med- och motgångar – men aldrig upphört vara stolta över den riktning arbetet fortskridit. Njut av din dag och känn stolthet över allt du åstadkommit!

Från Sverige med kärlek genom Linda West:
Hundhjälpens styrelse och aktiva medlemmar
Tusentals ägare till ”dina” hundar och katter
Supporters och djurvänner

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: