Två varma hundhjärtan….

I dessa av trafiken sargade två hundkroppar klappar två av de varmaste hundhjärtan som finns vid hägnet. Varje dag delar Lulu och Margo med sig av sitt kärleksöverskott. Det tråkiga är det är brist på människor att slösa denna kärlek på. Som handikappad är det svårt att tränga sig fram till personalen när de kommer in i hundarnas inhägnader. På tre ben har man inte samma möjlighet att parera knuffar i den trängsel som uppstår. Man får också stå tillbaka när det serveras mat och när det är dags att välja liggplatser. Låt dessa två underbara svarta skönheter inte måsta stå tillbaka även när det gäller vägen in till DITT hjärta. Dessa flickor har ett större behov av trygghet, närhet och osviklig kärlek än de övriga hundarna. De har det oerhört tufft i sin nuvarande miljö och flytten till det egna hemmet är den enda utvägen till ett liv som är roligt att leva. Finns hemmet hos Dig?

Läs mera om Lulu här.
Läs mera om Margo här.
Intresseanmälan finner du här.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: