Svikna löften till Gemma!

Underbara Gemma står igen utan hem. Glädjen var stor när Gemma som väntat i hägnet så länge för en vecka sedan bokades till ett hem i Finland. Inte då. Glädjen blev kort och Gemma sveks. Hon står nu utan det utlovade hemmet hos trygga, kärleksfulla människor, utan den sköna egna bädden att få vila i, utan de med godbitar fyllda matskålarna och de härliga skogspromenaderna. Utan möjlighet att få utvecklas och få börja verkligen LEVA ett bra hundliv. Nu är det upp till oss i Sverige att hjälpa Gemma. Var finns Du, matte eller husse?

Vi påminner även om Gemmas vackre bror Harry som även han är i stort behov av det egna hemmet för att inte försvinna i mängden hundar i Cernavoda.

Mera om Gemma läser Du här.
Mer om Harry läser Du här.
Intresseanmälan finner Du här.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: