Under all denna päls…

Under all denna päls finns en riktig charmör. Vår Romeo som vantrivs så i hägnet är inte bara en lurvig pälskille. Han hade turen att uppmärksammas av vår svenska hundfrisör Elisabeth vid ett tidigare försommar-besök. Se, vilken stilig kille som visade sig finnas under all päls! Romeo var överlycklig att bli av med de tunga, varma ”dreadsen”. Han levde upp och fick en spjuveraktig glimt i ögonen. Vi vill ge honom denna glimt av glädje åter – men denna gång måste han få lämna hägnet för gott. Hägnmiljön bryter ner honom och han framstår som alltmer deprimerad. Var finns Du som kan erbjuda denne äldre gentleman de bästa åren i hans liv? Hör av Dig – Romeo orkar snart inte mer.

Läs mera om Romeo här.
Intresseanmälan finner du här.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: