Hjälp Ginny få ett fantastiskt katt-liv!

Ginny har haft otur i livet. I mitten av december förlorade hon sitt ena bakben efter en bil-påkörning. Då övergavs hon också av sina ägare som inte ville ha en handikappad katt. Ginny tränar nu för fullt för att få kontroll på sin ”nya” kropp och är snart redo för flytten till ett kärleksfullt hem – men var finns det? Ginny behöver få sin resa så att hon vid konvalescensens slut slipper flytta in i katthuset där det finns många andra katter och där hon med sitt handikapp hamnar i underläge direkt. Vill och kan Du öppna Ditt hem för vår vackra Ginny – som gärna tillbringar resten av sitt liv i Din famn och med att glädja Dig.

Läs mera om Ginny här.
Fler katter för adoption finns här.
Intresseanmälan finns här.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: