Skapa Din egen insamling på Facebook!

Som vi alla vet drivs verksamheten i Cernavoda, Rumänien uteslutande av donationer. Varje livräddande krona är skänkt av någon med gott hjärta, en djurvän. Det får aldrig saknas pengar till mat, veterinärvård och andra nödvändigheter! Nu öppnas via Facebook en fantastisk möjlighet för Dig att enkelt starta Din egen insamling. Manual hittar Du här och i länken nedan.

Insamlade medel går DIREKT till SaveTheDogs* utan att passera Hundhjälpen, snabbt och effektivt. Förvalda bilder och text finns men Du kan även skapa Din egen design där Du även med egna ord kan beskriva ändamålet med Din insamling. Bjud in dina Facebook-vänner till insamlingen där resultatet kan följas ”live” på Din Facebook-sida. Starta insamling precis när Du vill, till Din födelsedag, till en mors- eller fars-dag, för att det är soligt ute och Du är på bra humör eller precis vilken orsak som helst. En sådan här insamling medvetandegör även människor i Din omgivning / bekantskapskrets om Hundhjälpens och SaveTheDogs verksamhet.

Lycka till!

Manual Facebook-insamling

*SaveTheDogs är den italienska organisation / vår långvariga samarbetspartner – som driver hela den praktiska verksamheten i Rumänien.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: