Snö och kyla har nått Rumänien – så även döden..

Ute i staden Cernavoda och byarna runtomkring dör många av hundarna på gatorna om de inte får hjälp under de hårda vintermånaderna. En av svält eller skador försvagad hund har inga krafter kvar när iskylan sätter in. Många går en plågsam död tillmötes, ihjälfrusna. Trots det så föds det bland hundarna som bor på de rumänska gatorna valpar, året om, även när snön och kylan dragit in över landet. Gamla hundar som är försvagade av ålder får ännu svårare att hitta mat, när snön ligger som ett täcke över marken.

Möjligheten att äta näringsrikt foder gör skillnaden mellan liv och död för många av gatuhundarna.

För att ge gatuhundarna en chans att överleva måste de stödmatas akut. Med näringsrik mat i magen blir hundarna starkare och håller värmen bättre.

Vi samlar därför in pengar till stödfodring till de hundar som lever på gatan – livet hänger just nu för hundratals hundar i omgivningarna på en mycket skör tråd och just DU kan vara den som hjälper dem överleva. SaveTheDogs står beredda att med sina bilar uppsöka de områden där gatuhundarna brukar hålla till – med livets gåva i form av foder. Hjälp dem överleva!

Sätt in Ditt bidrag, stort eller litet på Hundhjälpens plusgiro 355 425-0. Märk inbetalningen ”stödmatning”. Skriv även ”Godkänner PUL” om vi får publicera ditt namn i vår gåvoredovisning.

Swish: 123 1721430

SMS: Smsa till nummer 72672 med texten HUNDAR, mellanslag följt av den summa du villl donera: 50, 75, 100, 150, 199 kronor.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: