En vinterhälsning från Scooby!

Här kommer en vinterhälsning från vår älskade Scooby i Medgidia. Han är en av allas våra favoriter sedan många år – med sitt Colgateleende som han fyrar av så fort någon intresserar sig för honom. Scooby var tidigare en av Hundhjälpens fadderhundar som så småningom togs med i vårt adoptionsprogram – och till vår stora förtvivlan togs ur programmet igen. Han vägrade blankt att hanteras i samband med halsband och koppel och att lasta pojken i en transportbur hade medfört fara för honom själv då han blev så förtvivlad.

Av den kommande framtiden i Sverige blev alltså inget. Hägnet i Medgidia lades ner och oron för Scooby var stor – men allt löste sig till det bästa. Scooby får livet ut bo kvar där han alltid har bott noch känner sig hemma, i hägnet som nu är en privatbostad. Byggnaderna ägdes av en kvinna som nu själv bor där.

Scooby får varje månad en leverans med mat och förnödenheter från SaveTheDogs så han glöms inte bort. Vi är glada för de hälsningar vi regelbundet får från honom.

Se filmen från Scooby här. Observera att filmen har hög musik.

Detta bildspel kräver JavaScript.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: