Hjälp Lexa – hon mår allt sämre!

Vår fina Lexa är en väldigt människokär, glad och go hund. Hon har dock extremt svårt att finna sig tillrätta i hägnmiljön med allt vad den innebär i form av konkurrens, stress och monotoni. Hon mår tyvärr därför allt sämre och vi ser att hon långsamt håller på att brytas ner. De stunder någon har tid att ägna henne är hon överlycklig. Sorgen i hennes ögon när man lämnar henne är tung att ta med sig. Lexa måste få resa från hägnet för att inte må allt sämre och i slutänden ge upp och bli gravt deprimerad.

Hennes hopp står nu till oss – vem i vårt avlånga land kan ta Lexa till sitt hjärta och ge henne den uppmärksamhet och kärlek hon så längtar efter? Det viktigaste i Lexas liv är nu att få en egen människa – som gör livet värt att leva. Hon vill om möjligt bo som ensam hund för att riktigt få känna sig viktig.

Läs mera om Lexa här.
Intresseanmälan finner du här.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: