Gnista och Glittra vill inte bli kvar när syskonen reser till Sverige..

Hela valpkullen kort efter att de hade omhändertagits, bild från oktober 2017. Fem av valparna överlevde.

Vi har sedan Grace omhändertogs tidigt i september med sina pyttesmå valpar följt den lilla familjen – Hundhjälpens speciella skyddslingar. Grace är med i adoptionsprogrammet och hennes valpar växer så det knakar – kring månadsskiftet januari/februari kommer även de officiellt vara en del av Hundhjälpens adoptionsprogram, klara att resa. De kan inte bokas officiellt förrän då, men kan förhandstingas, vilket Boyle, Tindra och Newton redan har blivit.

Lilla Glittra och Gnista väntar fortfarande på sina familjer. Du som är intresserad av att öppna ditt hem för en av dessa små guldklimpar kan fylla i vår ordinarie intresseanmälan på https://hundhjalpen.se/intresseanmalan/. De blir mellanstora hundar.

Valparna har börjat utveckla sina personligheter, men de är ännu så unga så mycket kan ändras innan de blir vuxna, både vad gäller karaktär och storlek. Inför julen tog valparna ett härligt bad, se filmen från det här. Vår resenär Eva har nyligen träffat dessa fantastiskt söta och roliga tjejer och beskriver dem kortfattat så här:


Gnista – lite lugnare tjej som älskar att busa med syskonen men även att bara ligga och slappa medan ”värstingarna” får tumla runt. Mycket kontaktsökande och kelig. En bästis!


Glittra – En glad och lekfull tjej som är väldigt nyfiken och uppmärksam. Vill gärna vara nära, sitta i famnen och älskar att få stå i centrum. En busfia!


Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: