Insamling till stödmatning

Det har väl inte undgått någon att det är ett extremt svårt för djuren att överleva på gatorna vintertid, bland annat i Rumänien. Periodvis blir det ned mot -20 och stora snömängder vilket skapar enorma svårigheter vid hägnen. Hundarna huttrar i sina halmade kojor, men får extra mat för att orka stå emot kylan. Ute i staden och i byarna runtomkring dör hundarna på gatorna om de inte får hjälp. En av svält eller skador försvagad hund har inga krafter kvar när iskylan sätter in. Många går en plågsam död tillmötes, ihjälfrusna. Både hundar och katter förfryser tassar och öron, får kallbrand. Hjälp behövs akut. Med mat i magen får man nya kroppskrafter och en chans att orka överleva, att orka söka en plats att vila.

Vintern är extra svår för valpar, handikappade hundar och seniorer.

Vi samlar nu akut in pengar till stödfodring till de hundar som lever på gatan – livet hänger just nu för hundratals hundar i omgivningarna på en mycket skör tråd och just DU kan vara den som hjälper dem överleva. SaveTheDogs står beredda att med sina bilar uppsöka de områden där gatuhundarna brukar hålla till – med livets gåva i form av foder. Hjälp dem överleva!

Sätt in Ditt bidrag, stort eller litet på Hundhjälpens plusgiro 355 425-0. Märk inbetalningen ”stödmatning”. Skriv även ”Godkänner PUL” om vi får publicera ditt namn i vår gåvoredovisning.

Swish: 123 1721430

SMS: Smsa till nummer 72672 med texten HUNDAR, mellanslag följt av den summa du villl donera: 50, 75, 100, 150, 199 kronor.

Detta bildspel kräver JavaScript.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: