Sötaste lilla Ida behöver ett förstående hem!

Detta bildspel kräver JavaScript.

Lilla Ida måste få ett nytt hem då matte är svårt sjuk och tyvärr därför inte kan ha henne kvar. Katt-kamraten Pepsi från Hundhjälpen i samma hem har redan haft turen att få sitt nya boende. Vi har tyvärr inte så gott om tid, men nog ska vi väl hitta det fantastiska och förstående hem som kan ta emot denna lilla oslipade diamant. Ida är en lite försiktig tjej med stor integritet. Hon är nyfiken och lyhörd, är gärna med och ser vad som händer – men håller sig ändå lite på sidan om / på distans. På natten kryper Ida ihop i mattes säng där hon känner sig varm och trygg.

Ida älskar att strosa runt i hemmets inhägnade trädgård och skulle nog uppskatta någon form av inhägnad täppa i det nya hemmet. Hon bor gärna med en mycket snäll hundkamrat och varför inte en katt också. Inga unga barn. Man ska i hemmet föra en lugn livsstil och bostaden ska vara lugnt belägen. Ida är inte så mycket hanterad vilket man måste ha förståelse för. Hon får heller inte pressas i situationer hon ännu inte är redo för. Med tiden kommer denna lilla oslipade diamant att gnistra. Var finns hemmet som väntar på sin Ida?

Läs mera om Ida här.
Intresseanmälan finner du här.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: