Lyckans vind har blåst förbi Madalina – nu behöver hon Din hjälp!

Detta bildspel kräver JavaScript.

Nog finns det väl lite lycka I världen som räcker även till Madalina? Den här underbara tjejen lever sitt liv i en väntan – en väntan på att bli upptäckt och välkomnad. Madalina är en fantastiskt trevlig hund som lyckovindarna bara blåser förbi. Visst finns det ett hem här i Sverige som saknar just en Madalina – en glad och social flicka som inget hellre vill än att ha egna människor att bry sig om – och som bryr sig om henne. Du som öppnar Ditt hem för Madalina får en kamrat för livet, en trogen följeslagare i markerna och en god lyssnare när du behöver någon att prata med.

Madalina är vår utvalda månadshund för januari. Vi vill nu verkligen lyfta fram henne som den fina individ hon är. Den långa väntan måste få ett slut – Madalina måste få sitt hem där hon får känna lycka och trygghet. Den långa väntan i hägnet är tuff – långsamt lägger sig livsandarna till vila. Denna fina tjej hoppas få uppleva våren i Sverige – och för första gången i lugn och ro utforska naturen och allt den har att bjuda på för en nyfiken tjej – och mysa däremellan hemma i soffan med matte eller husse.

Läs mera om Madalina här: https://hundhjalpen.se/madalina-hundhjalpen/
Intresseanmälan finner du här: https://hundhjalpen.se/intresseanmalan/

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: