… Och så kom tomten till våra skyddslingar

Hundhjälpen har under hela december drivit en insamling för att kunna ge varje hund och katt vid hägnen Footprints of Joy och STAAD en egen julklapp; en leksak, något gott och för den kalla månaden januari, extra näringsrik mat. Vi kom i mål! Tack alla som skänkt! Julens budskap om kärlek och omtanke stäckte sig hela vägen till våra omhändertagna vänner som under en dag fick lite guldkant på tillvaron. Leksakerna kommer att glädja under lång tid och med fulla magar kommer januari att kännas uthärdligare. Här ser vi när tomtens utsända nissar delar ut presenter till glada hundar vid Footprints of Joy i Cernavoda.

Detta bildspel kräver JavaScript.

Även hundarna och katterna vid STAAD har fått fira jul. Här ser vi hur tomten shoppat leksaker och godbitar, en hel transportbil full. Hundarna och katterna blir uppmärksammade och får känna det roliga i att utforska nya leksaker och äta något extra gott.

Detta har NI möjliggjort! TACK!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: