Vi har väntat så länge – snälla ge oss ett eget hem!

Detta bildspel kräver JavaScript.

Tre syskon har väntat så länge på att bli upptäckta – vackra hundarna Gemma, Harry och Scotty. Brodern Affe blev snabbt adopterad och lever nu ett underbart hundliv i södra Sverige – men ingen har öppnat dörren för hans tre syskon. Livet i hägnet är monotont och även om hundarna är trygga och har det bra saknar de den mänskliga kontakt som är så viktig för att de ska utvecklas och må bra. Då glädjeämnena är få, så förlorar dessa underbara hundar sin livsgnista och börjar bli deprimerade. För att återigen blomma upp behöver de ett lyft i livet – det lyft som bara flytten till ett eget, kärleksfullt hem kan ge. Dessa är samtliga mycket mjuka och vänliga hundar med lite försiktig framtoning. Stor kärlekspotential.

Har Du det efterlängtade hemmet där Gemma, Harry eller Scotty kan få komma in i gemenskapen och värmen? Hör av Dig – Du är efterlängtad.

Läs mera om Gemma här.
Intresseanmälan finner Du här.


Läs mera om Harry här.
Intresseanmälan finner Du här.


Läs mera om Scotty här.
Intresseanmälan finner Du här.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: