Söta vovvar hälsar från sina hem

Vi har fått några härliga, glada hälsningar från ett par adopterade hundar och deras familjer. Har du också adopterat en hund eller katt från oss, och vill skicka en bildhälsning? Maila info@hundhjalpen.se.


Detta bildspel kräver JavaScript.

Ghost (fd. Dorius) familj berättar: ”A loud woofwoof to my friends from Hundhjälpen in Romania and Sweden who helped finding me my new family! You know me as Dorius and I came to Sweden in 2017, but my family calls me Ghost now. We are four, my new Mommy Susi, Daddy Rickard and my older brother Olle. He is boring sometimes, because he has such short legs and doesn’t want to play but he shares his chewing bones with me, so I love him anyway. I am always happy when I am with them. With new people I still worry very much, but we are all working on that.”


Detta bildspel kräver JavaScript.

Niel berättar om sitt nya liv: ”Jag heter Niel och jag bor i Åmotsbruk med min familj, Jan, José, hunden Swift och katten Mika. Jag trivs jättebra.”


Detta bildspel kräver JavaScript.

En liten julhälsning från finaste Viva (Balana)s familj: ”För nästan 6 månader sedan kom en rädd och osäker hund till Arlanda som vi fick locka ut ur buren och sedan bära till bilen. Nu är hon en pigg och glad hund som vet att hon kan lita på husse och matte och som är kompis med de andra hundarna och med katterna. Vissa rädslor finns fortfarande och hon är osäker på främmande människor men det är fantastiskt hur trygg hon ändå är.”


Detta bildspel kräver JavaScript.

Tessan (fd. Princess) hälsar att allt går jättebra med hennes nya liv.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: