Ett gäng adopterade hundar hälsar!

Vi har fått några härliga, glada hälsningar från ett par adopterade hundar och deras familjer. Har du också adopterat en hund eller katt från oss, och vill skicka en bildhälsning? Maila info@hundhjalpen.se.


Barneys familj skriver: ”Barney (fd Nelu) ser fram emot sin första jul i Sverige. Han har bott här sedan februari, och hälsar att han stormtrivs med livet. Han är en pigg och glad kille som har anpassat sig fantastiskt bra till sitt nya liv. Vi älskar dig, Barney!”


Daisys familj berättar: ”Här kommer en hälsning från Daisy som fyller 6 år idag (19/11). Tack för att vi fick chansen att ge den här underbara tjejen ett bra liv! Det har hänt jättemycket sedan vi mötte henne i Umeå i juni 2016 och vi fortsätter att ta små steg framåt hela tiden. Svårt att sätta ord på hur mycket jag älskar henne! Tack för att ni finns och gör en fantastisk insats för våra fyrbenta vänner!”


Palles (fd. Paulo) familj har skickat in den här fina bilden. Visst är han stilig?

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: