Fina voffsingar hälsar!

Vi har fått några härliga, glada hälsningar från ett par adopterade hundar och deras familjer. Har du också adopterat en hund eller katt från oss, och vill skicka en bildhälsning? Maila info@hundhjalpen.se.


Detta bildspel kräver JavaScript.

Ida (fd. Liana) hälsar att hon är en försiktig tjej som funnit sig bra tillrätta i sin familj. Huvudsaken för henne är att få rå om matte, och att det inte händer för mycket nytt – då är livet perfekt. Kommer bästisen Zodiac på besök så blir hon överlycklig.


Detta bildspel kräver JavaScript.

Sasha och Ellas matte berättar:

Några bilder på Sasha (fd. Mary) som kom till Sverige år 2007 och Ella (fd. Kelda) som kom i år, 2017. Sasha en livsnjutare av stora mått gällande mjuka underlag, värme och mat. Eftersom hon är hund av den mindre storleken gäller det att ransonera det senare. Någon överdosering av värme är svårt att få till..

Ella har på 4 månader utvecklats från en skygg individ till en mysig social jycke med sund skepsis gentemot okända personer. Okända hundar är helt ok ifall de inte är ohyfsat framfusiga. Ella bara äääälskar att springa fritt i skogen med alla dofter efter älgar, rådjur och allt annat som finns där.


Detta bildspel kräver JavaScript.

En bild på Brandy som kom till Sverige 23/12 år 2014. Hennes matte berättar att hon är en fantastisk hund som förgyller deras liv.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: