Får jag bli din lussekatt?

Detta bildspel kräver JavaScript.

Många ljuvliga katter har genom Hundhjälpen ”hittat hem”. Andra har ännu inget hem i sikte. Många har väntat länge. Vi har i vårt adoptionsprogram fem härliga individer som inget hellre vill än att nu i juletid få bli någons ”lussekatt”. De tillbringar sina dagar med sådant som katter gör, vilar, leker lite och umgås med sina kamrater – allt i ett katt-hus som visserligen är modernt och anpassat, men det är inte ett HEM där det finns människor som man får sitta i famnen på och spinna, som man får kura ihop sig med i soffan, som aldrig tröttnar på att leka eller sträcka ut en smekande hand. Våra katter har aldrig haft förmånen till ett sådant liv. Nu till vintern blir trängseln i katthuset påtaglig vilket höjer stressnivån. Allt fler nödställda katter kommer in, svårt försvagade av kyla och svält. Varje tillgänglig plats behövs.

Hjälp våra fem skyddslingar vidare – så hjälper du även fler katter. Låt Nicholas, Mimi, Steffi, Snowy eller Boss bli just din LUSSEKATT!

Se våra katter för adoption här: https://hundhjalpen.se/katter-for-adoption/
Intresseanmälan finner du här: https://hundhjalpen.org/intresseanmalan/

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: