Värda sin vikt i guld!

Finaste kissemissen Mino

Den som följer och läser om våra adoptionshundar har nog inte kunnat undgå de två fantastiska ”test-katter” som figurerar på många av filmerna från Cernavoda. Mino och Littleman är två helt unika, otroligt trygga och avslappnade katter som obrytt ligger och rullar sig framför helt okända hundar som i sin tur beter sig på alla möjliga olika sätt. Dessa två grabbar är värda sin vikt i guld. De har en livstidsanställning i hägnet där de trivs med sina fria liv samt är otroligt bortskämda. Fantastiska som de är förtjänar de en egen presentation. Du som reser till hägnet kommer säkerligen att träffa på dessa ”gentlemen” som ofta strövar helt fritt och alltid ställer upp på lite lek och mys.

Mino anlände till hägnet som liten kattunge för några år sedan. Han var i sällskap med sin syster. Ingen vet hur de hamnade vid hägnet då de två plötsligt vandrade in i köket på Footprints of Joy där personalen just då åt lunch.

Mino är en väldigt uppskattad arbetskamrat och något av en ”stunt-man”, alltid redo för utmaningen att möta nya hundar och se deras reaktion. Han är en livsnjutare av rang – lugn, tålmodig och väldigt kramig.

Underbara Littleman

Littleman lämnades in som pytteliten kattunge till det nu nedlagda hägnet i Medgidia. Han flyttades relativt snabbt över till Footprints of Joy och har vuxit upp där. Han är lite av Hollywood-stjärna till karaktären – tillgänglig för kortare mys-stunder och hundtester – på sina villkor. Han är väldigt tydlig med när han tycker det räcker – en och annan hund har fått en smocka om de inte förstod när deras audiens var över. På sin ”fritid” ägnar sig Littleman åt att äta och sova – och emellanåt jaga något intressant byte.

Vi hoppas dessa guld-grabbar blir extremt långlivade då de har en så viktig uppgift!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: